bembem

Trakteer een dierbare vriend of zakenrelatie op een diner van zeer hoge kwaliteit!

Je vindt een keur aan kwaliteitsrestaurants die zijn aangesloten bij Alliance Gastronomique. En het aantal aangesloten restaurants blijft groeien.

Met een Alliance Cadeaucheque schenk je een feestelijke lunch of diner in één van de voortreffelijke restaurants van de Alliance Gastronomique. Klik hier om meteen naar de site te gaan.

Alliance cadeaucheque

De ontvanger van jouw Alliance-cheque is op elk gewenst moment binnen de aangegeven periode van harte welkom in een Alliance-restaurant naar keuze. De cheque wordt verpakt in een fraaie cadeauverpakking. Het bedrag staat op de cheque vermeld.

In welke waarde is een coupon van Alliance Cadeaucheque verkrijgbaar?

De coupons zijn te koop in verschillende prijsklassen:

  • vanaf €25
  • tot €250

Om ervoor te zorgen dat je de cadeaucheque(s) in goede orde ontvangt, verstuurt Alliance deze aangetekend en verzekerd. De kosten voor een bestelling in Nederland met een waarde tot €500,- bedragen €11,31, vanaf €500,- zijn de kosten €19,04 per zending. De kosten voor een bestelling in België met een totaalwaarde tot €500,- bedragen €16,50, vanaf €500,- zijn de kosten €21,50 per zending. Voor betaling per creditcard wordt €5,- extra in rekening gebracht.

Alliance Cadeaucheque heeft trouwens ook een Alliance Cadeaucheque Zakelijk.

per aangetekende post vanaf €11.50

Alliance cadeaucheque Bestellen?

Klik hier om verder te gaan naar de site van Alliance cadeaucheque ›

Deel Alliance cadeaucheque met vrienden of familie!