bembem

Een Bart Smit CadeauCard is de beste keus om een cadeau te geven waarbij de ontvanger de keuze heeft uit heel veel mooi speelgoed. De Bart Smit winkels zitten overal en een Bart Smit CadeauCard is ook via internet te besteden.

Het bedrag dat je besteedt wordt afgeboekt van de Bart Smit CadeauCard. Blijft er op de Bart Smit CadeauCard nog saldo over, dan kan dit de volgende keer weer worden besteedt, zowel online als in de Bart Smit winkels.

Bart Smit Cadeaucard

BartSmit CadeauCards bij Bembem.nl
BartSmit CadeauCards bij Bembem.nl

Verras familieleden, vrienden of kennissen met een CadeauCard van Bart Smit! Het bedrag dat je wilt geven bepaal je zelf. De Bart Smit CadeauCard is verwerkt als een leuke kaart waarop ook ruimte is voor een persoonlijke boodschap en wordt verpakt in een mooie cadeau-envelop.

Bart Smit Digitale CadeauCard

Je kunt ook een digitale CadeauCard versturen in de vorm van een email. Je kunt hierbij kiezen uit verschillende thema’s zoals verjaardag, zwemdiploma en Kerst om een gebeurtenis of feestdag aan te geven.

Het bedrag van de Bart Smit Digitale CadeauCard bepaal je zelf en je kunt een zelfgemaakt foto en een persoonlijke boodschap toevoegen aan de email. De Bart Smit Digitale CadeauCard is alleen te besteden bij de webshop maar niet in de filialen. Het bedrag dat over is op een Bart Smit Digitale CadeauCard is ook alleen online te besteden.

Bart Smit CadeauCard voordelen

  • heel veel winkels – ook bij jouw ontvanger in de buurt
  • veel speelgoed – voor alle leeftijden
  • ook veel buitenspeelgoed
  • Playstation 3 en PS Vita, PSP, XBOX 360, Nintendo, Wii, PC games
  • boeken, electronics, kinderfietsen
  • online tool om Bart Smit CadeauCard saldo te controleren
  • en nog veel meer
gratis verzending vanaf €20per email verzondenverzendkosten €1.99

Bart Smit Giftcard Bestellen?

Klik hier om verder te gaan naar de site van Bart Smit Giftcard ›

Deel Bart Smit Giftcard met vrienden of familie!