bembem

Je zoekt een cadeaubon voor een speciaal iemand, een sportief iemand. En je wilt een cadeau geven met keuze uit meer dan 22.000 artikelen voor snowboarden, skiën, surfen of streetwear.

Dus je kiest een Blue Tomato Gift Voucher – dat is duidelijk.

Assortiment Blue Tomato

Snow – Skate – Surf – Trend Sport – Fashion. Allemaal hip en up-to-date bij Blue Tomato.

Blue Tomato Gift Voucher bij Bembem.nl
Blue Tomato Gift Voucher bij Bembem.nl
Blue Tomato is een van de grootste online shops op het gebied van winter sport, board sport en street style! Naast een van de grootste selecties aan snowboardproducten wereldwijd, biedt Blue Tomato ook alles aan wat je nodig hebt op het gebied van freeski, skate, surf en mode. We zijn altijd op zoek naar de laatste trends, zodat Blue Tomato altijd de plaats is voor mensen met stijl!
In onze Blue Tomato online store vind je een grote selectie producten in veel verschillende categoriëen: Snowboards, ski’s, surfboards en skateboards, snow wear en street wear, sneakers en skate schoenen maar ook accessoires zoals hoeden, mutsen, handschoenen, horloges en sieraden. Verder hebben we een groot aanbod aan tassen, rugzakken, riemen, boeken en dvd’s.

Blue Tomato is een van de grootste online shops op het gebied van winter sport, board sport en street style! Naast een van de grootste selecties aan snowboardproducten wereldwijd, biedt Blue Tomato ook alles aan voor freeski, skate, surf en mode. Altijd op zoek naar de laatste trends en daarmee de plaats voor mensen met stijl.

In de Blue Tomato online store vind de ontvanger van jouw Gift Voucher een grote selectie producten in veel verschillende categoriëen:

  • Snowboards, ski’s, surfboards en skateboards;
  • Snow wear en street wear, sneakers en skate schoenen;
  • Accessoires zoals hoeden, mutsen, handschoenen, horloges en sieraden;
  • Een groot aanbod tassen, rugzakken, riemen, boeken en dvd’s.

TIP van Team Coupon Alert: Een kortingsbon van €10 bij aanmelding op de Blue Tomato nieuwsbrief geldig op alle bestellingen van €50 of meer! Dan heb je eigenlijk 2 cadeaus om te geven.

Bij cadeaubonnen boven €100 wordt er gratis bezorgd. Bezorging vindt plaats door GLS binnen 2-5 dagen. Gemak dient de mens – daarom bij Blue Tomato betalen met iDeal!

Blue Tomato Gift Voucher Bestellen?

Klik hier om verder te gaan naar de site van Blue Tomato Gift Voucher ›

Deel Blue Tomato Gift Voucher met vrienden of familie!