bembem

De enige echte Boekenbon van Nederland, inwisselbaar bij alle boekhandels en de grote winkelketens!

Het zit als volgt: je weet dat je een boek wilt geven maar je weet niet precies wat diegene op dit moment leuk vindt om te lezen? De Boekenbon wordt geleverd als een moderne giftcard.

Boekenbon kopen, hoe werkt dat?

Het is een mooi cadeau om te ontvangen of aan iemand te geven. Bestel de Boekenbon nu eenvoudig online. Verstuur hem met een persoonlijke boodschap of wenskaart. Als je voor 16.00 uur besteld wordt de bon dezelfde dag nog aangeboden aan TNT Post. Bij de bestelling kun je ook een wenskaart laten bijsluiten om het nog persoonlijker te maken en het eventueel ook direct bij de ontvanger laten bezorgen. Helemaal mooi is natuurlijk dat er ook een boekenlegger wordt meegestuurd waar je in het bestelproces ook een persoonlijke boodschap op kunt zetten. Attent he?

Supersnel geregeld.

Zoals met zo veel dingen, is het eigenlijk heel eenvoudig. In een paar stappen ben je klaar:

  1. Klik op de aanvraag button
  2. Kies het soort Boekenbon (Nederlandse Boekenbon, KinderBoekenbon of Spannende Boekenbon)
  3. Kies het aantal en de  waarde of open waarde cadeaukaart
  4. Vul je adresgegevens in en wanneer je de bon bezorgd wilt hebben (handig!)
  5. Personaliseer de giftcard met een foto en/of met een extra wenskaart en persoonlijke tekst
  6. Betalen

Je kunt kiezen uit een boekenbon met een vast bedrag van €10, €15, €20 of €25 of je neemt een ‘open waarde cadeaukaart’ en dan kun je zelf het bedrag kiezen – tussen €5 en €250. Je kunt de bestelling online meteen betalen via iDeal.

Nog niet overtuigd? Handig wist-je-datje: je kunt online het saldo op de cadeaukaart checken.

Of heb je zelf een Boekenbon ontvangen en wil je die online besteden? Dat kan ook. Klik hier en ga direct naar de shop van Bruna.nl! Bruna.nl heeft 100.000 titels zonder bezorgkosten of misschien wil je liever besteden bij de AKO. Klik hier en ga naar AKO.nl – zij hebben ook 100.000 boeken zonder verzendkosten.

Boekenbon: Zakelijke bestellingen

Met de nieuwe zakelijke mogelijkheden van de Boekenbon geeft u iedere relatie een persoonlijk cadeau! Klik hieronder door om naar de site te gaan.

verzendkosten €1.95

Boekenbon Bestellen?

Klik hier om verder te gaan naar de site van Boekenbon ›

Deel Boekenbon met vrienden of familie!