bembem

Een prachtige coupon om te geven of om te krijgen. Het is inmiddels een alom bekende cadeaubon met heel veel keuze.

Je kiest daarom een Bongo bon

Je kunt al meteen kiezen: een Bongo waardebon kopen van €25 of €50 of een Bongo Belevenisbon kiezen. Je geeft dan een belevenis aan iemand cadeau. Je kiest een thema en binnen dat thema kiest de ontvanger zelf een onvergetelijke ervaring. De ontvanger kiest dus zelf hoe die belevenis er uitziet en wanneer het plaatsvindt.

Voor velen is daarom de Bongo coupon een ideaal cadeau. Trouwens, een thema kiezen kan best lastig zijn want er is veel keuze. Een kort overzicht van thema’s:

  • Logeren – in de stad of in de natuur
  • Actie – iets voor Supermama of een ander avontuur
  • Eten en Drinken – High Tea of eten bij een Sterrenrestaurant
  • Wellness – heerlijke momenten van ontspanning voor hem en voor haar
  • Prestige – boutique hotels of een Royal Relax Weekend

Trouwens, de Bongo coupon wordt keurig geleverd in een mooie strakke verpakking met daarin de coupon en een boekje. In dat boekje staan vervolgens alle keuzemogelijkheden duidelijk en uitgebreid beschreven. Van elke besteding wordt een eerlijke tekst met realistische foto’s en vaak ook tips of praktische informatie gegeven. De voorpret begint dus al bij het maken van de keuze van de belevenis of eigenlijk, hier op onze site dus al 🙂

Bongo Bon bij bembem.nl
Bongo Bon bij bembem.nl

Met de coupon reserveert de ontvanger vervolgens een dagactiviteit of het arrangement van zijn/haar keuze. Voor sommige thema’s reserveert hij/zij rechtstreeks bij de uitvoerende organisator (pittoresk hotel, kuuroord, restaurant…) en voor andere thema’s gebeurt dat juist via de Bongo website: http://www.bongo.nl

De Bongo coupon is op verschillende handige manieren verkrijgbaar:

  • Via de eigen Bongo coupon website, op http://www.bongo.nl of zie de link hieronder. Nog steeds de beste methode omdat je op je gemak kunt lezen.
  • In heel veel winkels in heel Nederland, van Aalsmeer tot Zwolle. Zie voor een overzicht van alle Bongo coupon winkels de Bongo website.
  • Sommige Bongo’s worden zelfs gratis geleverd.

De juiste Bongo coupon vinden?
Hoe vind je de juiste Bongo coupon? Er zijn zo veel keuzemogelijkheden! Kijk voor inspiratie eens naar deze YouTube video’s!

Om de juiste Bongo coupon te vinden, geeft Bongo coupon op haar eigen website een handige tool. Je kunt met die tool snel en gemakkelijk inzicht krijgen in categorie, regio en budget. Daarmee vind je snel en gemakkelijk de beste coupon voor jouw gelegenheid.

  

verzendkosten €3.99

Bongo Bestellen?

Klik hier om verder te gaan naar de site van Bongo ›

Deel Bongo met vrienden of familie!