bembem

Altijd het perfecte cadeau!

Nooit meer twijfel of je wel het goede cadeau hebt gekocht. Want met een cadeaubon van de Bruna geef je altijd een origineel en persoonlijk cadeau, dat de ontvanger van de kaart zelf kan uitzoeken.

Leuke artikelen om een bureau kleur te geven, alles voor foto’s, natuurlijk veel boeken en tijdschriften, maar ook de leukste kindercadeaus koop je bij Bruna. De Bruna heeft cadeaukaarten in de eigen winkels te koop maar helaas niet online op Bruna.nl. De kaarten zijn met elk gewenst bedrag te laden (minimaal €5). De kaarten kunnen wel zowel in de winkel als op Bruna.nl gebruikt worden als betaalmiddel voor alle boeken en eBooks.

Altijd het perfecte cadeau!
Nooit meer twijfel of je wel het goede cadeau hebt gekocht. Want met de Bruna cadeaukaart geef je altijd een origineel en persoonlijk cadeau, dat de ontvanger van de kaart zelf kan uitzoeken. Zo wordt winkelen bij Bruna een cadeautje! Leuke artikelen om je bureau kleur te geven, alles voor je foto’s, natuurlijk boeken en tijdschriften, maar ook de leukste kindercadeaus koop je bij Bruna.
De Bruna cadeaukaart is te koop in alle Bruna winkels, maar niet op Bruna.nl. De kaarten zijn met elk gewenst bedrag te laden (minimaal € 7.50). De kaart is na aankoop in de winkel meteen actief en kan zowel in de winkel als op Bruna.nl gebruikt worden als betaalmiddel.
De voordelen van de Bruna cadeaukaart

De voordelen van de Bruna cadeaukaart:Bruna cadeaukaarten

  • Verkrijgbaar in elk gewenst bedrag, met een minimum van €5
  • Geldig betaalmiddel bij meer dan 350 Bruna winkels en natuurlijk op bruna.nl
  • De waarde en ook een eventueel restantbedrag zijn onbeperkt geldig
  • Het bedrag kan geheel of gedeeltelijk worden besteed
  • Voor een grotere aankoop is bijbetalen mogelijk
  • De kaarten zijn met elk gewenst bedrag te laden (minimaal €5)
  • De kaart kan zowel in de winkel als op Bruna.nl gebruikt worden als betaalmiddel

Zelf een Bruna cadeaukaart gekregen?

Je hebt zelf een Bruna Cadeaukaart gekregen? Gefeliciteerd! Je kunt heel handig online het saldo van de kaart checken. Klik op de button en kies op de site een mooi cadeau uit voor jezelf.

Bruna Cadeaukaart Bestellen?

Bruna Cadeaukaart is niet direct online verkrijgbaar, je kunt uiteraard wel een kijkje op website nemen.

Deel Bruna Cadeaukaart met vrienden of familie!