bembem

Op zoek naar een leuk cadeau? Verras dan nu een bijzonder persoon met een eci cadeaukaart! Hiermee bied je de gelukkige ontvanger een keuze uit meer dan 370.000 boeken, cd’s, films, muziek en natuurlijk games. In feite geef je iemand net dat ene favoriete boek, film, muziek of game. Dat wordt dus genieten.

Een eci cadeaukaart

De eci cadeaukaart is zeer verrassend. De cadeaubon kan heel eenvoudig worden ingewisseld op de website maar ook eventueel in een van de winkels of via de klantenservice. Het bedrag kan in zijn geheel of in gedeeltes worden besteed. Best wel handig, toch?

het nieuwe eci cadeaukaart bij bembem.nl
het nieuwe eci cadeaukaart bij bembem.nl
  • Verrassend makkelijk: Iemand blijmaken met een boek naar eigen keuze? Geef een eci cadeaukaart ter waarde van €15, €25 of €50. Te besteden op eci.nl. De online boekwinkel, waar je nu ook gewoon los boeken kunt bestellen.
  • Verrassend veelzijdig: Het nieuwe eci.nl heeft meer dan 370.000 titels op voorraad. Van thriller tot culinair, van fantasy tot spiritueel. Daar zit dus altijd wel wat bij voor Sinterklaas of de Kerstman. Liever een eBook? Die hebben we natuurlijk ook.
  • Verrassend persoonlijk: De eci cadeaukaart zit in een feestelijke verpakking. Bovendien kun je een boodschap toevoegen op de speciale wenskaart. Zo is je cadeau helemaal af.
  • Verrassend inspirerend: Moeilijk kiezen uit zoveel fijne boeken? Geen probleem. Bij het nieuwe eci.nl delen enthousiaste boekenfans de nieuwste ontdekkingen in hun favoriete genre graag met anderen. Een eindeloze bron van inspiratie.
  • Verrassend snel: Lang wachten op een cadeau? Niet bij eci.nl. Want wie op werkdagen vóór 23.00 uur een boek bestelt, krijgt het meteen de volgende dag thuisbezorgd. Dat geldt vanzelfsprekend ook als je de eci cadeaukaart online bestelt.

Het is ook mogelijk om de cadeaubon direct bij de ontvanger te laten bezorgen. Voor het geval je niet aanwezig kunt zijn maar wel een cadeau wilt geven. Geef dan het adres van de ontvanger op als afleveradres in het online bestelproces. De factuur laat je dan naar je eigen adres sturen. Prima geregeld.

ECI.nl cadeaukaart Bestellen?

Klik hier om verder te gaan naar de site van ECI.nl cadeaukaart ›

Deel ECI.nl cadeaukaart met vrienden of familie!