bembem

De Nationale Bloemenbon van Fleurop, het cadeau dat uitkomst biedt: leuk om te geven als relatiegeschenk, eindejaarsgeschenk of als verjaardagscadeautje, bedankje of succeswens. Wat je maar wilt!

Je geeft bloemen en de ontvanger kan zelf kiezen welke ze willen en natuurlijk wanneer ze de bloemen bestellen. En het mooie van de Nationale Bloemenbon is dus dat je eigenlijk dus bloemen geeft terwijl de ontvanger zelf kan kiezen welke bloemen en natuurlijk wanneer ze de bloemen kopen. Want als jij denkt ‘ik geef bloemen’ denkt iemand anders dat ook en dan staat in een keer het hele huis vol. De Nationale Bloemenbon is dus het mooiste geschenk. De ontvanger kiest later een mooi moment op de bon te gebruiken. Je geeft dus in feite twee keer een cadeau!

Waarom kiezen voor een cadeaubon van Fleurop?

Het is een oud gezegde maar nog wel waar ‘Bloemen houden van mensen’.

En Fleurop-Interflora is ondertussen wereldwijd marktleider en in Europa tevens de bekendste bloemenverzendorganisatie. Fleurop-Interflora wordt ondersteund door meer dan 50.000 zorgvuldig geselecteerde bloemenwinkels uit meer dan 150 landen. De merkenFleurop en Interflora met het bekende logo met daarin de Mercurius, staan al meer dan 100 jaar voor kwaliteit, service en vakmanschap in bloemengroeten. Naast de waarde die u aan de Nationale Bloemenbon toekent, kost een Bloemenbon € 2,25 per stuk.

Bloemen, gegarandeerd een succes.

Nationale Bloemenbon bij Bembem.nl
Nationale Bloemenbon

Opties

Je kunt bij de bestelling nog extra opties kiezen om het cadeau nog mooier te maken.

  • Een reguliere Nationale Bloemenbon.
  • Of een gepersonaliseerde Nationale Bloemenbon. De gepersonaliseerde Bloemenbon kost € 1,- extra.
  • En kies eventueel voor een cadeauverpakking met bonbons.

De garantie van Fleurop voor de ontvanger van de Nationale Bloemenbon:  besteed bij één van de Fleurop-Interflora bloemenwinkels of bestel een boeket online en Fleurop zorgt ervoor dat jouw bloemengroet gemaakt van verse bloemen op tijd en op het juiste adres door een Fleurop bloemist wordt bezorgd. Trouwens, er is vast nog wel iemand anders voor wie je een Bloemenbon wilt bestellen, toch?

gratis bezorgd

Fleurop Bloemenbon Bestellen?

Klik hier om verder te gaan naar de site van Fleurop Bloemenbon ›

Deel Fleurop Bloemenbon met vrienden of familie!