bembem

Gezondheid kent een nieuwe dimensie. Kies voor een GezondheidsBon als cadeau! A Healthy Gift!

Voeding, beweging, ontspanning, verzorging, duurzaamheid. Het zijn basiselementen voor een gezonde manier van leven. Zo onstond het idee om een bon te ontwikkelen die deze gezonde manier van leven ondersteunt: de GezondheidsBon.

Wat kun je met een Gezondheidsbon?

De GezondheidsBon is een cadeaubon die inwisselbaar is bij gezondheids-partners die een bijdrage willen leveren aan gezondheid van de ontvanger van deze cadeaubon. Gezondheid in de breedste vorm, dus niet alleen voor ons persoonlijk, maar ook van de omgeving waarin wij leven.

De waarde van de GezondheidsBon kun je zelf bepalen. Het cadeau-bedrag kan liggen tussen €10 en €150 en is eventueel in delen te besteden.

De ontvanger van jouw GezondheidsBon kan deze besteden via de Gezondheidsbon website, via de website van de partners of in een van de aangesloten winkels. Op de site van de GezondheidsBon het totale aanbod aan gezonde producten en diensten. Training, Lifestyle, Superfoods, Cosmetics, Vitamines en nog veel meer.

Gezondheidsbon bij Bembem.nl
Gezondheidsbon bij Bembem.nl

 

Opties van de GezondheidsBon

Je kiest aan het begin van de bestelprocedure hoe je de GezondheidsBon wilt ontvangen:

  • per post, waarbij de bon, met cadeauverpakking, binnen 2 werkdagen wordt bezorgd met slechts €1,50 verzendkosten.
  • als e-card, waarbij je een digitale bon binnen een half uur in je mail hebt in de vorm van een PDF-bestand.

GezondheidsBon gekregen?

Op de site van de GezondheidsBon kun je aangeven dat je een bon gekregen hebt. Er is een speciale pagina opgezet waar je je saldo kunt checken en waar je uit het aanbod kunt kiezen. Het aanbod is keurig gecategoriseerd. Op die pagina kom je via deze link: GezondheidsBon Gekregen.

verzendkosten €1.50

Gezondheidsbon Bestellen?

Klik hier om verder te gaan naar de site van Gezondheidsbon ›

Deel Gezondheidsbon met vrienden of familie!