bembem

Wil je iemand verrassen met een coupon voor een hotel? En je zoekt een coupon waar veel mee mogelijk is? Kies dan een coupon van Hotelbon!

Waarom kies je voor een coupon van Hotelbon?

  • Je geeft GRATIS overnachten cadeau
  • Boeken bij bijna 3000 kwaliteitshotels in Nederland en nog 21 andere Europese landen
  • Handige online Hotelzoeker Nederland tool
  • Een gratis full color Hotelgids met ruim 150 pagina’s bij de Jaarkaart
  • Een gratis seizoenskrant met scherp geprijsde arrangementen bij de Jaarkaart
  • 25% korting op vakantieparken in binnen- en buitenland bij de Jaarkaart!
  • Gratis Bontime Gids met veel kassakortingen voor Dagjes-uit met het hele gezin. De kortingsbonnen zijn te besteden bij ongeveer alle pretparken, kartbanen, dierentuinen, thermen, musea en filmbioscopen. Bij het Holland Casino krijg je gratis entree. Dit is een pakket met een totale waarde van €3000 bij de Jaarkaart!
Hotelbon
Hotelbon

Hotelbon keuzes:

Hoe werkt het? Bij Hotelbon heb je de keuze uit twee verschillende, fantastische coupons:

  • een Hotelbon Voucher
  • een Hotelbon Jaarkaart

Voor de prijzen die je voor een coupon Voucher of Jaarkaart betaalt, verblijf je voordelig in een hotel naar keuze. En er is een zeer ruime keuze uit aangesloten hotels! Lees gauw verder.

Hotelbon Voucher

De Hotelbon Voucher is al heel vaak genoemd als de goedkoopste manier om een hotel te boeken. En dat klopt allemaal.

Ben je zelf toe aan een lang verwenweekend? Wil je jouw partner of iemand anders verrassen met een paar dagen er helemaal tussen uit? Maar wil je vooral niet teveel betalen? Kies dan de Hotelbon Voucher voor € 40. Voor slechts €40 zit je met 2 personen vier dagen (drie nachten) in een keurig hotel. De voorwaarde is wel dat je het ontbijt en het diner in je hotel gebruikt. Maar eten moet je toch en je weet waar je ’s avonds gaat eten; dat geeft ook rust. Per saldo heb je dan in feite 30% korting te pakken.

Je kunt kiezen uit bijna 3.000 kwaliteitshotels in Nederland en nog 21 andere Europese landen. Van Gelderland tot de bergen in Frankrijk en van België tot voorbij Engeland. Welke hotels het zijn lees je in een ruim 150 pagina’s tellende full color Hotelgids die je er GRATIS bij krijgt. Bij een aantal geselecteerde hotels krijg je trouwens ook nog eens een drankje bij aankomst en een fles wijn bij vertrek mee.

Hotelbon Jaarkaart

Kun je niet zonder een ontspannend weekend en dan het liefst een paar keer per jaar? Echt wat vaker er tussenuit? Maar wil je vooral niet teveel betalen? Koop dan eenmalig een Jaarkaart.

Kies de Hotelbon Jaarkaart voor een hele aantrekkelijke prijs! Met een Hotelbon Jaarkaart kun je ervaren hoe prettig het is om GRATIS te overnachten in een keurig hotel. Je kunt de kaart zo vaak gebruiken als je wilt. De voorwaarde is wel dat je het ontbijt en diner in het hotel gebruikt. Dat is eigenlijk nog makkelijk ook – lekker iets drinken bij het eten is totaal geen probleem! Aanvullend krijg je bij de Jaarkaart ook nog eens meer dan €3.000 aan kortingsbonnen. Profiteer daarom van het voordeel en bestel snel. Ga naar de website en check deze super voordelige, interessante aanbieding. Met een Hotelbon Jaarkaart heb je per verblijf 37% korting te pakken.

Een hotelbon bestellen kan heel eenvoudig online. Klik door!

verzend- en administratiekosten €4.95

Hotelbon Bestellen?

Klik hier om verder te gaan naar de site van Hotelbon ›

Deel Hotelbon met vrienden of familie!