bembem

Het cadeautje dat je zoekt moet iets zijn van Parfum, Verzorging of Make-up? Dan heb je nu een mooi cadeau in handen. De ICI PARIS XL eGift Card!

De ICI PARIS XL eGift Card is het ideale geschenk voor jouw geliefde, vrienden en familie. Een perfect cadeau waarmee je de ontvanger alle vrijheid geeft om zelf een keuze te maken uit het brede assortiment parfums, make-up en verzorgingsproducten van ICI PARIS XL. Want naast alle bekende exclusieve merken heeft ICI PARIS XL een breed assortiment aan verzorgingsprodukten waar de ontvanger van jouw cadeaubon uit kan kiezen. Een dag- of nachtcrème of juist iets voor verzorging van handen, benen of voeten? CHANEL, Esteé Lauder, Guerlain, La Prairie? ICI PARIS XL heeft het in huis.

Bij Make-up vind je bijvoorbeeld een geweldige keuze aan foundations, poeders of blush naast zeer veel keuze aan artikelen voor verzorging van ogen, lippen en nagels. Clinique, DIOR, Shiseido, Sisley? Hebben ze! Meer ideeën nodig? Check het ICI PARIS YouTube kanaal!

Klik onderaan deze pagina door om deze cadeaubon aan te schaffen en je geeft een prachtig cadeau!

Waarom de ICI PARIS XL eGift Card kiezen?

De ICI PARIS XL eGift Card wordt via email geleverd met jouw persoonlijke boodschap op een tijdstip dat je geheel zelf kiest. Dit maakt de eGift Card tot een echt waardevol en persoonlijk geschenk. Ook reuze handig als je niet op een feestje kunt zijn maar wel een cadeau wilt geven.

De eGift Card is bruikbaar in alle ICI PARIS XL winkels in Nederland en in de webshop. De ontvanger heeft de mogelijkheid om het tegoed op de eGift Card in meerdere delen te gebruiken.

Verdere voordelen

Naast het assortiment en de prima online levering zijn er voor de ontvanger van deze eGift Card ook nog andere voordelen:

  1. Gratis proefjes bij elke bestelling.
  2. Gratis afhalen bij ICI PARIS XL shops.
  3. Gratis retourneren van online bestellingen.
per e-mail verzenden

ICI PARIS XL eGift Card Bestellen?

Klik hier om verder te gaan naar de site van ICI PARIS XL eGift Card ›

Deel ICI PARIS XL eGift Card met vrienden of familie!