bembem

Verzorging, Beauty, Rust, de Provence in Frankrijk. Verzorging op z’n best.

Zoek je een cadeaubon voor gezichtsverzorgingsprodukten, parfum, haarverzorging of iets voor ‘bad en lichaam’. L’Occitane is van oorsprong bekend van zeep maar heeft inmiddels een enorm luxe assortiment aan verzorgingsprodukten. Je ruikt de lavendel al als je dit leest, toch?

L’Occitane en Provence onthult sinds meer dan 35 jaar geuren en de levenskunst van het Middelands Zeegebied dankzij haar schoonheidsproducten. Het merk is een grote speler in de cosmetica, die haar know how doorgeeft aan de hand van meer dan 450 producten.

L'Occitane Cadeaubon bij bembem.nl
L’Occitane Cadeaubon bij bembem.nl

Voordelen van een L’Occitane Cadeaubon

De cadeaubon L’Occitane zit trouwens keurig verpakt in een mooi geschenktasje en wordt bij jou, of rechtstreeks bij de persoon aan wie je hem aanbiedt, geleverd.

Maar het gaat nog verder. Je kunt tijdens het bestelproces aangeven of je wilt dat je bestelling wordt verstuurd in een geschenkdoos, klaargemaakt door L’OCCITANE of dat je liever een geschenkverpakking meegestuurd krijgt, zodat je het geschenkje zelf kunt maken.

En uiteraard kun je een persoonlijk bericht toevoegen tijdens de bestelling. Je bestelling wordt voor verzorgd als DHL levering standaard aan huis (€4,90 en zelfs gratis bij aankoop vanaf €65).

Nog meer voordeel: je mag tijdens de bestelling een aantal gratis proefjes bestellen!

Deel de cultuur en liefde voor de Provence en geef een L’Occitane Cadeaubon.

gratis verzending vanaf €65verzendkosten €4.90

L’Occitane Cadeaubon Bestellen?

Klik hier om verder te gaan naar de site van L’Occitane Cadeaubon ›

Deel L’Occitane Cadeaubon met vrienden of familie!