bembem

Wil je iemand een leuke gadget geven? Denk je aan populaire gadgets, hebbedingetjes, leuke mokken, drones en Virtual Reality brillen? Voor alle gadgets en originele cadeaus moet je bij MegaGadgets zijn!

Heb je al eens gekeken en ben je overweldigd door alle toffe gadgets van MegaGadgets  en kun je niet zelf een gadget kiezen om cadeau te geven? Kies dan voor de MegaGadget cadeaubon.

Met hun cadeaubon laat je de ontvanger gewoon zelf kiezen uit het assortiment van MegaGadgets. Van drones tot pickups, van selfie sticks tot de Virtual Reality bril! De ontvanger van jouw cadeaubon kan zich eindeloos laten inspireren en shopt zelf de tofste gadgets.

MegaGadgets NL
MegaGadgets NL

De cadeaubon is verkrijgbaar met een waarde van €10, €15, €25 of €50. De cadeaubon kan op de site MegaGadgets gebruikt worden en is niet achteraf inwisselbaar voor geld. Het saldo moet wel in één keer worden besteed en is een jaar geldig.

Na de aanschaf zal de cadeaubon als een digitale cadeaubon de volgende werkdag per e-mail toegezonden worden.

Let op! Wanneer je meerdere cadeaubonnen aanschaft zullen deze als aparte cadeaubonnen naar je verstuurd worden. Wil je één bon met de opgetelde waarde van de gekochte bonnen? Vermeld dan in het opmerking-veld bij de bestelling dat je maar één cadeaubon wilt ontvangen van het desbetreffende bedrag.

direct cadeaubon printenper e-mail verzenden

MegaGadgets Cadeaubon Bestellen?

Klik hier om verder te gaan naar de site van MegaGadgets Cadeaubon ›

Deel MegaGadgets Cadeaubon met vrienden of familie!