bembem

Je wilt een echt origineel cadeau geven, maar weet niet wat precies behalve dat het voor de mobiele telefoon, iPod en iPad moet zijn. De oplossing is Phonextra.nl. Zij hebben zeker iets in huis wat de gelukkige ontvanger leuk vindt.

Waarom een Phonextra.nl cadeaukaart?

Geef een door jezelf gemaakte cadeaukaart. Het is de aloude cadeaubon op het formaat van een betaalpas/creditcard. En nog te personaliseren ook!  Phonextra geeft cadeaukaarten uit om klanten de mogelijkheid te bieden een persoonlijk cadeautje aan te schaffen voor vrienden, familie en bekenden. Phonextra verkoopt standaard-cadeaukaarten en cadeaukaarten die je zelf kunt ontwerpen. De kaart wordt dan toegestuurd in een cadeauverpakking.

Je kiest zelf de waarde die je wilt geven en vervolgens kun je de giftcard personaliseren. Je bent er niets extra’s aan kwijt, alleen de gekozen waarde dus.

Personaliseren? Hoe werkt dat dan?

Je kiest zelf de waarde die je wilt geven en vervolgens kun je de giftcard personaliseren.

  • Je kunt er een geheel eigen draai aan geven met de door hun ontwikkelde module.
  • Je kiest de afbeelding uit de voorbeelden of gebruikt een eigen afbeelding vanaf je eigen computer. Een bijzondere foto of een foto van jullie samen of van jezelf, een foto van een bijzonder moment, alles kan.
  • Wilt u echt persoonlijk en actueel zijn, dan is het zelfs mogelijk je webcam te gebruiken om een foto te maken!
    Om de zelf te ontwerpen cadeaukaart te kopen klik je bij de bestelopdracht op de groene knop ‘Personaliseer je giftcard’, naast de prijs.
  • Er opent zich dan een module waarin je zelf plaatjes kunt kiezen of vanaf je computer of webcam kunt toevoegen.
  • Als je klaar bent wordt het ontwerp naar de drukkerij gezonden en kun je via de winkelwagen het gekozen bedrag van de cadeaukaart eventueel verhoogd met €2,95 administratie- en verzendkosten afrekenen.
  • Kies je een kaart met een waarde van 50 euro, dan vervalt die €2,95 zelfs nog.

Phonextra zet alles keurig voor je op de cadeaukaart en ze versturen deze in een feestelijke cadeauverpakking naar jou of naar de gelukkige, al naar gelang je dat aangeeft.

verzendkosten €2.95

Phonextra Cadeaukaart Bestellen?

Phonextra Cadeaukaart is niet direct online verkrijgbaar, je kunt uiteraard wel een kijkje op website nemen.

Deel Phonextra Cadeaukaart met vrienden of familie!