bembem

Alles heeft een verhaal. Gebouwen, tradities, kleding, maar ook de voorwerpen die in je huis staan. Daar sta je niet altijd bij stil.

Return to Sender vertelt het verhaal achter elk product. Return to Sender zoekt naar bijzondere producten in de armste gebieden van de wereld, die vervolgens worden verkocht in Nederland via HEMA en aan consumenten en de zakelijke markt via haar eigen online shop. Stichting Return to Sender is in 2006 opgericht door Katja Schuurman.

Return To Sender Cadeaubon bij Bembem.nl
Return To Sender Cadeaubon bij Bembem.nl

Wanneer de stichting Return to Sender winst maakt, wordt deze geïnvesteerd in de ontwikkeling van producenten op hun weg naar een zelfstandige positie op de lokale, dan wel internationale markt.

Return to Sender Cadeaubon

De Return to Sender cadeaubon kan worden ingewisseld voor originele producten met mooie verhalen. 
In de webshop op ReturntoSender.nl verkoopt Return to Sender symbolische cadeaus en feestversiering rondom bijzondere gebeurtenissen in het leven, zoals geboorte, verjaardag en huwelijk, veelal gebaseerd op de lokale tradities van onze producenten overal ter wereld.

Werkwijze

Op de bon staat een unieke code om een product te kopen. De cadeaubon kan meerdere keren gebruikt worden, als het tegoed nog niet volledig opgemaakt is. Mocht het gekozen product duurder zijn, dan het tegoed op de cadeaubon, dan kan er bijbetaald worden. De cadeaubon kan tegen meerprijs geleverd worden met een handgemaakte vilten hoes, in roze of groen.

Zakelijke interesse?

Vanaf 50 stuks is de hoes in elke gewenste kleur te verkrijgen. Daarbij kan er ook een wishing bell aan bevestigd worden. Ze denken graag met je mee.

verzendkosten €4.95

Return to Sender Cadeaubon Bestellen?

Klik hier om verder te gaan naar de site van Return to Sender Cadeaubon ›

Deel Return to Sender Cadeaubon met vrienden of familie!