bembem

Roompot Parken vakantiebon

Er is niets meer ontspannend dan een heerlijke vakantie, kort of lang, bij Roompot Parken. Mooi om te geven, fijn om te ontvangen. Je hebt de keuze uit een Vakantiebon of een Wellnessbon. Met de Roompot Vakantiebon kun je iemand een verblijf op één van onze Roompot parken of campings cadeau doen. Of bijdragen in de kosten hiervan. De Vakantiebon is ook te gebruiken in vrijwel alle horecagelegenheden en winkels op de campings of parken.

Roompot Vakanties

Roompot Vakanties heeft een traditie van meer dan 45 jaar hoogwaardig beheer van vakantieparken en campings. Ooit begonnen als mooi vakantiepark in Zeeland, maar inmiddels uitgegroeid tot een aanbieder van meer dan 200 vakantieparken met in totaal meer dan 1000 accommodaties, verspreid over 11 landen.

Roompot Vakanties beheert eigen Roompot parken en campings in Nederland en Duitsland, waarbij gasten verzekerd zijn van een kwaliteitsmerk met de beste service. De prachtige en goed gefaciliteerde parken en campings van Roompot Vakanties liggen verspreid door heel Nederland, direct aan strand en zee of midden in de groene natuur. Het unieke van de parken is dat ze allemaal een zeer uiteenlopend, eigen karakter hebben.

Voor elk jaargetijde en voor elke schoolvakantie heeft Roompot Parken een prachtig aanbod.

Noordzee Résidence Cadzand-Bad

In het meest zuidwestelijke puntje van Nederland, pal achter de Zeeuws-Vlaamse kust, verrijst Noordzee Résidence Cadzand-Bad. Een schitterend kustpark gelegen in een mooi duinlandschap, met de allure en sfeer van de West-Vlaamse badplaatsen. Dit prestigieuze nieuwbouwpark is beschikbaar sinds 2012.

Kiezen uit vakantiebonnen van verschillende waarden

De Vakantiebon en Wellnessbon van Roompot beginnen met een waarde van €5. Maar wil je liever een ander bedrag? Ook dat kan! Geef dan het exacte bedrag op dat je wilt schenken.

Standaard bedragen de verzendkosten €1,95 maar je kunt de Vakantiebon ook aangetekend versturen. Dan komt er €5 bij.

verzendkosten €1.95 in Nederland

Roompot Vakantiebon Bestellen?

Klik hier om verder te gaan naar de site van Roompot Vakantiebon ›

Deel Roompot Vakantiebon met vrienden of familie!