bembem

Een leuk idee! De Serbonnerie cadeaubon.

De bon wordt feestelijk ingepakt geleverd met een presentje én, indien voorradig, het laatste Riverdale magazine. Op de bon staat een unieke kortingscode die ingevoerd kan worden tijdens het online bestellen. Het bedrag van het tegoed wordt dan meteen verrekend met het aankoopbedrag.

Bij een aankoop van een cadeaubon vanaf €50 worden evenals bij andere bestellingen geen verzendkosten in rekening gebracht.

Serbonnerie Riverdale bij Bembem.nl
Serbonnerie Riverdale bij Bembem.nl

De cadeaubon wordt geleverd met een presentje en wordt feestelijk verpakt geleverd. Je bent meteen klaar!

Met een prachtige webwinkel op Serbonnerie.nl biedt De Serbonnerie voor de ontvanger van de Serbonnerie cadeaubon al sinds enkele jaren de mogelijkheid om Riverdale producten online te bestellen. Serbonnerie.nl staat voor eigentijdse en decoratieve woon- en interieuraccessoires. De grote kracht van het merk Riverdale is de inpasbaarheid in ieder interieur en op die wijze heeft het merk zich ontwikkeld tot lifestyle merk pur sang.

Extra bijzonder bij Serbonnerie

Extra bijzonder aan de Riverdale producten is dat er ieder half jaar een nieuwe collectie van zo’n 350 artikelen wordt toegevoegd aan de toch al uitgebreide basiscollectie van meer dan 1000 artikelen. Daardoor gaan de Riverdale collecties altijd met de laatste trends mee. Met de woonaccessoires van Riverdale is het eenvoudig en inspirerend om het interieur regelmatig een andere uitstraling te geven. Warm en behaaglijk in de winter; fris en luchtig in de zomer.

boven €50 geen verzendkostengratis ophalen in de winkelverzendkosten €4.95

Serbonnerie cadeaubon Bestellen?

Klik hier om verder te gaan naar de site van Serbonnerie cadeaubon ›

Deel Serbonnerie cadeaubon met vrienden of familie!