bembem

Dit kan bijna niet mooier. Je wilt iemand een ontspannend weekendje weg als cadeau geven. Dat is een mooi gebaar. Dat vinden wij van Bembem ook mooi. Als cadeau bij de feestdagen, voor Valentijn of voor een andere bijzondere reden.

Waarom een WeekendjeWeg Cadeau Card geven?

WeekendjeWeg Cadeaucard bij Bembem.nl
WeekendjeWeg Cadeaucard bij Bembem.nl

Je wilt namelijk een cadeaubon geven met veel mogelijkheden. En dat doe je ook met de WeekendjeWeg Cadeau Card. Keuze uit bijvoorbeeld:

  • Een ontspannen weekendje weg naar een van de 2.000 hotels of 550 bungalowparken in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg en verder.
  • Van goedkoop aanbod in grote hotel ketens tot kleine hotelletjes.
  • Speciale hotel aanbiedingen, all inclusive hotels, goedkope hotels en bungalows voor een heerlijk weekend weg.
  • Toppers: Disney hotels inclusief toegang tot de parken, NS Treinarrangementen, bungalow arrangementen en Attractieparken arrangementen.

WeekendjeWeg is niet zomaar de eerste de beste. Ze zijn al 15 jaar de grootste Nederlandse boekingssite met aandacht voor service. En als je een lokatie uitkiest is er altijd een beoordeling van iemand anders te lezen want er zijn in totaal al meer dan 300.000 Nederlandse gastbeoordelingen beschikbaar. Wat je ziet, kun je direct boeken. Wat wordt getoond is ook direct beschikbaar.

Kortom, een WeekendjeWeg als cadeau is een mooi gebaar.

verzendkosten €2.95

WeekendjeWeg Cadeau Card Bestellen?

Klik hier om verder te gaan naar de site van WeekendjeWeg Cadeau Card ›

Deel WeekendjeWeg Cadeau Card met vrienden of familie!