bembem

Je bent op zoek naar een mooi en ontspannend cadeau? Kies dan zeker voor een coupon van Wellnessbon.nl.

Dat is hét cadeau op het gebied van beauty, gezondheid en ontspanning en biedt voor ieder wat wils. De ontvanger van een Wellnessbon beleeft bijvoorbeeld een verwendag bij een prachtig saunacomplex of nuttigt een heerlijk diner bij een biologisch restaurant op een prachtige locatie. Daarbij biedt www.wellnessbon.nl tevens een zeer breed scala aan natuurlijke en ongeparfumeerde verwenproducten zoals, massageolie, badolie en accessoires voor de sauna en nog veel meer.

Met een Wellnessbon kies je voor bewust genieten

De Wellnessbon van Green Wellness is namelijk een cadeaubon die de ontvanger kan besteden aan ontspanning, gezondheid, beauty, aan (h)eerlijk eten maar ook aan green gifts.  Op de site zijn de meest mooie arrangementen uit de branche al voor je geselecteerd. Er is zeer veel keus met vele wellnessproducten uit de Wellnessbon shop.

Hier zijn een paar leuke tips:

De verpakking

De wellnessbon wordt bezorgd in een originele cadeaubox. Maar er zijn ook andere mogelijkheden. Zo kun je er ook voor kiezen om de bon direct te printen of te verzenden per email. Je hebt altijd de mogelijkheid om de uitstraling van de bon zelf te bepalen en te voorzien van een persoonlijke boodschap.  Een prachtig cadeau!

Bestelopties

  • Per post. Mooi verpakt in een leuke cadeaubox met jouw persoonlijke boodschap. Kosten voor de cadeaubox en verzending zijn €3,75.
    Mooi verpakt in een leuke cadeaubox met jouw persoonlijke boodschap.
    Kosten voor de cadeaubox en verzending zijn € 3,75.
  • Direct printen. Handig want dan kun je het meteen meenemen!
  • Per email, als cadeau-email eventueel voorzien van een persoonlijke boodschap.

Okay, je hebt nog iets meer inspiratie nodig? Op Wellnessbon.nl vind je enkele ideeën om de bon aan te besteden. Zie je daar iets tussen staan dat je ontvanger leuk zal vinden, koop dan een Wellnessbon!

direct cadeaubon printenper e-mail verzendenverzend- en administratiekosten €3.75

Wellnessbon Bestellen?

Klik hier om verder te gaan naar de site van Wellnessbon ›

Deel Wellnessbon met vrienden of familie!