Over ons

Wat is bembem?

Met de website van bembem.nl wil het team achter de site aan gebruikers verschillende opties bieden die te maken hebben met cadeaubonnen. Het team bestaat uit de bedenker van het concept, Michael, en de ontwikkelaar met veel technische en social media ervaring, Bert. Samen werken ze aan verschillende functionaliteiten rondom cadeaubonnen die in de website bembem.nl zijn geïntegreerd.

Op de huidige website kunnen cadeaubonnen worden aangeschaft. Via social media waaronder een Facebook pagina en een Twitter account worden berichten gedeeld met ideeën voor en berichten over cadeaubonnen. Er bestaan al cadeaubon-websites maar die geven geen informatie in de breedte en de diepte die je bij bembem.nl vindt.

Op de achtergrond werkt het team intensief aan een vernieuwde site. Op de nieuwe site kunnen nog steeds cadeaubonnen worden gekocht maar er komt ook iets nieuws bij. Je kunt straks een account aanmaken maar meer gaan we er niet over vertellen. Houd de site en onze social media kanalen in de gaten!

De cadeaubonnen die nu online staan hebben we zelf geselecteerd maar er kunnen altijd nog andere cadeaubonnen of giftcards bij. Dus als je vindt dat een bepaalde cadeaubon ontbreekt, laat het ons dan weten via social media of stuur een e-mail naar ‘info@bembem.nl’. We doen dan ons best om die toe te voegen.

Ons doel is om iedereen te helpen die iets met cadeaubonnen doet, een cadeaubon kopen of juist een bon wil besteden. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Volg ons dan op Twitter (zoek naar ‘bembemnl’) of ‘Like’ ons op Facebook (onze pagina is https://www.facebook.com/bembemnl/).

Michael en Bert

Team bembem.nl

Amsterdam, april 2012